VIKTORS FARMOR
Elleparken 103
8520 Lystrup
tlf. 86 22 71 81
fax 86 22 71 96
info@viktorsfarmor.dk
Rejsegarantifonden
reg. nr. 1923
Till botten  

Markus Bogisch

Markus är född och uppvuxen u Tyskland, men har bott i Danmark sedan 1994. Han är konsthistoriker och extern lektor vid Köpenhamns Universitet med bred kunskap om tidig islamsk, bysantinsk och kaukasisk historia. Han har under flera år rest på egen hand, studerat och varit reseledare för mindre grupper på Balkan, i Turkiet, Kaukasus och Syrien. Många av resorna har ofta gått till avlägset belägna och litet kända monument.
”Särkskilt som mitt intresse först och främst är arkitektur från antiken och tidig medeltid är jag nyfiken på att möta människor och främmande kulturer och få några storslagna naturupplevelser med i paketet”
Markus har medverkat i fältarbete i östra Turkiet och var 2003 på studieresa till Syrien och stöttade Det Danska Institutet i Damaskus. ”Det var med starkt blandade känslor som jag reste till Syrien mitt under Irak-kriget 2003. Men även om syrierna visste att Danmark medverkade i kriget mot deras grannland var människor nyfikna, öppna och vänliga mot oss – var vi än kom.”


Leder på følgende rejser:

RejseHvornår 
Azerbaijan September 2008 Læs mere
Till toppen  


Tipsa en vän

Skriv ut

Bestil 2008 katalog

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig her.